Verbouwen


Bent u al in het bezit van een woning maar wilt u liever verbouwen dan dat u gaat verhuizen. Denk dan eerst goed na over wat u precies wilt laten verbouwen aan uw woning. Ook moet u als u niet over voldoen geld beschikt eerst toestemming vragen voor een hypotheek. Deze wordt alleen gegeven wanneer er sprake is van een kwaliteitsverbetering. Denk hierbij aan het herstellen van achterstallig onderhoud of het verbeteren / uitbreiden van uw woning.                                      

Daarbij moet u zelf ook goed na gaan denken over wat u precies wilt laten verbouwen. Want het verbouwen van uw woning is niet iets wat u binnen een week geregeld heeft, want wilt u een luce keuken, nieuwe badkamer of pakt u het groots aan door middel van een aanbouw of dakopbouw. Maar u kunt er zelfs voorkiezen om uw tuin helemaal te laten renoveren. Alles mag als het maar het leefcomfort van de woning doet verrijken.

Laat u overigens altijd vroegtijdig informeren over wat de mogelijkheden zijn voor uw woning. Er zijn tegenwoordig vele aannemers en adviesbureaus die u kunnen adviseren om de juiste keuze te maken.
Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Verbouwen