Verf Natuurverf


Uit natuurverf komen geen schadelijke gassen vrij zoals bij synthetische verf, waardoor deze verf niet belastend is voor de gezondheid van degene die met de verf werkt en van degene die in het geschilderde object woont of werkt. Natuurverf is dus heel erg milieu vriendelijk.

Aquamarijn verf


Aquamarijn legt zich volledig toe op de ontwikkeling van duurzame verven, olie en wax gemaakt van natuurlijke, herwinbare grondstoffen.

Aquamarijn werkt vanuit de overtuiging dat de levende natuur veel meer te bieden heeft dan welke chemische oplossing ook. Principieel worden in alle Aquamarijn producten natuurlijke, plantaardige (dus oogstbare) of verantwoorde minerale grondstoffen gebruikt.

Hermadix

De buitenverfproducten van Hermadix zijn milieuvriendelijk, zonder schadelijke stofen en van excellente kwaliteit en eenvoudig in gebruik. De producten zijn watergedragen, op basis van alkyd. U kunt er eenvoudig mee aan de slag, er zijn geen speciale kwasten voor nodig.

Natuurlijk Kleurrijk


Natuurlijk Kleurrijk biedt u natuurverf en mineraalverf van een hoogwaardige kwaliteit voor binnen- en buitenschilderwerk. De natuurverf is gemaakt van natuurlijke, herwinbare grondstoffen. Deze verf is volledig biologisch afbreekbaar en past daardoor in de natuurlijke kringloop van onze omgeving. De levensduur van de verf is vergelijkbaar met andere hoogwaardige (synthetische) verfsoorten.


 Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Verbouwen